Køb Japan Rail Pass online

Japan Rail Pass er den billigste måde at komme omkring i Japan med tog på.

VIGTIG INFORMATION TIL JAPANSKE STATSBORGERE:

Fra 1. juni kan japanske statsborgere købe Japan Rail Pass, hvis de kan fremvise bevis på at have boet i samme land udenfor Japan i mindst 10 år. Særlige krav gælder, læs mere ved at klikke på linket nedenfor.

Vi er i øjeblikket ved at opdatere vores system, så det kan håndtere denne ændring. I mellemtiden beder vi dig venligst at vælge “NEJ” til spørgsmålet “Er personen der skal benytte togpasset japansk statsborger?” også selvom en eller flere, der skal benytte Japan Rail Pass, er japanske statsborgere.

Vi beder dig omhyggeligt læse vores betingelser og de nye regler for Japan Rail Pass og japanske statsborgere. I slutningen af bookingprocessen skal du bekræfte, at du er indforstået med betingelserne for bestilling af Rail Pass.

Læs vores betingelser her: Betingelser for køb af Japan Rail Pass

Læs om de nye regler for japanske statsborgere her: Information til japanske statsborgere om Japan Rail Pass

Det er den rejsendes ansvar, at sørge for den rette dokumentation, der skal fremvises ved veksling af Rail Pass voucher i Japan. Japanspecialisten kan ikke påtage sig ansvar for, at kunden har den rette dokumentation.

Vi oplever fortiden lidt tekniske problemer. Det kan betyde, at du ikke modtager en bekræftelse pr. e-mail. Hvis du ikke modtager denne bekræftelse, beder vi dig kontakte os på: booking@japanspecialisten.dk

Køb Japan Rail Pass Online. Med et Japan Rail Pass i hånden kan du rejse på næsten alle JR-strækninger (Japan Railways) over hele Japan, inklusiv højhastighedstoget, Shinkansen. Dette er den billigste, og samtidigt den mest effektive transportform i Japan.