Mød vores eksperter

 

Salgsafdelingen

 

Bjarke Højland

Jeg har over tyve års erfaring i rejsebranchen, og kom til Japanspecialisten i 2014. Jeg har i mange år specialiseret mig i Østen, og min første oplevelse med Japan var tilbage i 1993, hvor jeg arbejdede som rundrejseleder for Larsen Rejser. Jeg boede i en periode i Kyoto, og jeg har stadig en helt særlig kærlighed til netop denne by med de velbevarede bygninger og minder fra deres gamle kultur og historie, som jeg er meget interesseret i. Samtidig er der en skøn natur i udkanten af byen bl.a. på Hiei-bjerget, der ligger ved Biwa-søen. Her kan man næsten være sig selv og bare nyde freden mellem templerne.
Jeg er også specielt glad for Aso-vulkanen på øen Kyushu. Det er simpelthen en utrolig følelse at tage svævebanen op til det åbne krater. I min fritid læser jeg en del, og jeg synes det er spændende at læse bøger om Japan. Jeg er imponeret over den måde, japanerne har opbygget et supermoderne samfund samtidig med at de har bevaret deres traditionelle håndværk med det smukkeste indenfor keramik, knive og tekstiler. I min fritid elsker jeg at lave mad, og jeg eksperimenterer gerne. Også i det japanske. Det bedste ved det japanske køkken er, at der ikke er ben i sushi !

Kontakt Bjarke

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

 

Lasse Rasmussen

Min baggrund og interesse i Japan begyndte, da jeg startede til kampsporten Ju-Jitsu. Siden har jeg også forsøgt mig med Judo, Kendo, Aikido og Katori Shito Ryu, der alle er japanske stilarter. Jeg begyndte at se japanske film, læse om Japans historie, lave japansk mad, samt læse manga og se anime. Det interesserede mig så meget, at jeg har valgte at læse på Japanstudier ved Aarhus Universitet. Igennem studiet har jeg fået et godt kendskab til det japanske sprog og historie, samt mange aspekter af den japanske kultur.
I de seneste par år har jeg rejst i Japan, samt studeret i et semester ved det japanske universitet Akita International University. Jeg studerede antropologi, international politik og det japanske sprog. Akita ligger i det nordlige Japan og er mest kendt for deres ris og den store Kanto festival i starten af august. Min interesse for Japans lange historie, madkulturen og populærkulturen blev slået fast under dette ophold.
Udfra mine erfaringer og viden om Japan, ser jeg frem til at sammensætte en drømmerejse til dig. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har specielle ønsker med hensyn til f.eks. historiske steder, anime og manga, madoplevelser eller noget helt andet.

Kontakt Lasse

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

 

Kristian Knub Aarup

At rejse er mit liv! Siden 1992 har jeg arbejdet i rejsebranchen og jeg har prøvet alle dele af denne industri – fra billig charter til den største luksus i privat jet. Men selv en erfaren globetrotter som mig må indrømme, at Japan er noget ganske specielt.
Jeg har været på Japanspecialisten siden 2015, hvor jeg også besøgte landet for første gang. Mit bedste råd til rejsen: Forbered dig godt, inden du rejser. Vi giver masser af nyttige materialer og råd – brug dem! Men indstil dig også på, at lige meget hvor velforberedt du er, så kommer du til at få et kulturchok. Den første dag i Japan er overvældende. Alt er så stort, så crazy! Men hvis du giver det en dag og bruger vores redskaber, så får du en rigtig god oplevelse.
Der var mange ting i Japan, jeg syntes var sjove, fx at man ikke må ryge på den åbne gade, men gerne i en lukket restaurant. Og de der hunde-cafeer, de har. Det er jo hundebiblioteker! Det er en meget anderledes kultur. Men det er netop det specielle ved Japan. Japan har alt. Både det traditionelle og meget respektfyldte, og så også det helt crazy og gak-gak som en robotrestaurant. Det er den her kontrast mellem det snorlige og det skæve – det oplever man ikke andre steder!

Kontakt Kristian

Tlf. 3345 4004
booking@japanspecialisten.dk

 

Back office

Didier Donzé

Jeg har arbejdet i rejsebranchen i snart 11 år, 10 af dem i japanske rejsebureauer i Schweiz og her i Danmark. Jeg har haft mulighed for at rejse til Japan utallige gange, hvilket har hjulpet mig med at opbygge viden, erfaring og passion for dette vidunderlige land.

Mine favorit steder/aktiviteter i Japan?
At bade i landets bedste varme kilder i Kurokawa Onsen, at vandre omkring på Kumamoto-borgen, snorkling på Tokahasi-øen, opleve kunst på Naoshima-øen, besøge Adachi Kunst Museum tæt på Matsue og holde picnic i Shinjuku Gyoen i Tokyo. Japan har så mange ting at tilbyde, afhængig af dine interesser. Jeg hjælper dig med at planlægge din fremtidige rejse til Japan i detaljer, så du får det bedste ud af din tur. Udover Japan, vil jeg med glæde også hjælpe med at arrangere en rejse til Sydkorea.

Jeg er oprindeligt fra Lausanne, Schweiz. Jeg har boet og arbejdet i København i 5 år.

Ayako Ikeda

Da jeg flyttede til Danmark i 2014 havde jeg et ønske om at finde et job hvor jeg kunne bringe Japan og Danmark tættere sammen. Da jeg allerede havde 4 års erfaring fra rejsebranchen i Tokyo, var denne branche det naturlige valg for mig.
Jeg er vokset op i Tama område i den vestlige del af Tokyo. Området er brugt i flere Ghibli film, og jeg synes det er lidt anderledes fra det generelle billede folk normalt har af Tokyo, da der er grønnere og en mere afslappet atmosfære.

Når jeg rejser til Japan, besøger jeg tit Nagano prefekturet, som jeg er meget glad for. Man kan nyde vandreture i Kamikochi, besøge det velbevarede historiske slot i Matsumoto, se det smukke Zenkoji tempel i Nagano, samt hygge sig på en ryokan og slappe af i de dejlige varme kilder med god mad og sake. Der er præcis hvad jeg har brug for på min ferie!

Jeg har en stor interesse i mad, så i min fritid nyder jeg både at lave mad og spise ude.
Som back office assistent sørger jeg for, at jeres rejse til Japan bliver en god oplevelse for alle.