Ferie i Japan

Japanspecialisten er Danmarks førende udbyder af rejser til Japan. Vi sætter en ære i at give den bedste, mest personlige og altomfattende service.

Rejsetilbud

Under menuen “Rejsetilbud” finder du alle vores færdige pakkerejser til Japan. Udover disse tilbud kan vi også sammensætte en rejse efter netop dine ønsker og behov.

Sådan er vores pakker sammensat

På egen hånd

Vi har samlet en række spændende ture i Japan med forskellige temaer, noget for enhver smag. Priserne inkluderer flybillet fra Danmark til Japan t/r.

Med rejseleder

Her finder du information om alle vores grupperejser med dansk eller engelsk rejseleder. Vi har flere ture om året, men de bliver hurtigt fuldt bookede, så først til mølle!

Temarejser

Det er næsten lige meget hvad du end går op i, så er der rig mulighed for at dyrke din særinteresse i Japan. Måske elsker du at dykke eller at stå på ski? Moderne arkitektur eller oldgamle zen-haver? Hyperaktiv anime eller fredelig bjergvandring? Alt kan lade sig gøre i Japan – find mere inspiration på linket ovenfor.

Udvid rejsen

Vil du selv stykke din rejse sammen eller udvide en af vores arrangerede ture? Læg en uge til din rejse og nyd solen i det tropiske Okinawa, meditér på det hellige bjerg Koya eller bad i varme kilder på Kyushu. Se vores spændende tillægspakker.

Grupperejser

Rejser for 10 personer og over kræver helt særlig ekspertise. Vi har en gruppeafdeling specielt dedikeret til at tage sig af vores gruppejser.

Udflugter

Under dette menupunkt finder du vores udvalgte sightseeingture, som matcher godt med vores pakker. Læs og drøm dig væk! Foretrækker du at reservere en sightseeingtur, gøres det nemt via vores online booking system.

Kampagner og tilbud

Nogle gange får vi virkeligt billige priser fra flyselskaber – hold øje med vores nyheder eller Facebook!

Flyrejser

Naturligvis hjælper Japanspecialisten dig med din flybillet.  Vi arbejder med alle etablerede ruteflyselskaber der opererer i Japan!

Har du brug for hjælp?

Kontakt os ved at skrive til info@japanspecialisten.dk eller ringe på telefon 3345 4004. Vi står klar til at tage imod bestillinger, svare på spørgsmål og give råd og inspiration. Og vi sætter en ære i at skræddersy den perfekte rejse til netop dig!

 

Vil du vide mere?

Vores rejsekonsulenter er klar til at hjælpe dig

33 45 40 04